29 prosince 2012

Recenze: Napsáno krví

Největší obrázek výrobku Andrea Kane – Napsáno krví

Autor: Andrea Kane
Přeložila: Edita Drozdová
Počet stran: 328
Nakladatelství: Fragment


Anotace:


Během své práce se bývalá agentka FBI Sloane Burbanková mnohokrát ocitla v ohrožení života. Tentokrát ale nebezpečí číhá tam, kde by ho nečekala – za dveřmi luxusního bytu jejích rodičů. Matku někdo brutálně napadl a vše nasvědčuje tomu, že nešlo jenom o vloupání. Co má otec Sloane společného s chladnokrevným gangsterem? Jaké tajemství se skrývá v historii rodiny Burbankových?


Obálka: 

Zaujala mě hlavně červená barva, ve které je vyvedeno město. Dle mého názoru se Fragmentu povedla.

První věta:
Dveře bytu byly pootevřené.

Vlastní hodnocení:

Dozvěděla jsem se hodně nových informací o čínské mafii podané poutavým způsobem. Při čtení zažijete reálnější zobrazení toho, jak to chodí u FBI.

Autorka píše mimo jiné o zamilovaném páru dvou agentů. Rozhodně však nečekejte nějakou přeslazenou romantiku. Naopak se budete potýkat s potížemi skutečného soužití dvou odlišných lidí.

Společně s hlavní hrdinkou zažijete partnerské problémy, nebezpečí, riziko přátelství ale i dilema mezi ochranou rodiny a tím co je správné a čestné.

Andrea KanePár slov o autorce:

Andrea Kane je americká autorka romancí historických i těch ze současnosti. Sama o sobě tvrdí, že je zajímavou kombinací idealistky a pragmatičky – idealistka v ní miluje psaní romancí a pragmatička zas miluje psaní románů plných napětí.

Jakmile má volnou chvilku, ráda si trénuje mozek nad křížovkami (v neděli si vždy pro sebe ukořistí přílohu NewYork Timesů, než se k ní stihne dostat zbytek rodiny a luští a luští a luští, dokud si nezavaří mozek, nebo vše nevyluští).

Děkuji nakladatelství Fragment za poskytnutí recenzního výtisku.

Žádné komentáře:

Okomentovat